Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Снежана Макавеева теши мъката с почивка в Италия

Актрисата посети Венеция с колежката си Невена Бозукова

Снежана Макавеева теши мъката по починалия си домашен любимец – питбула Кари, с пътувания. Кучето издъхна от старост и актрисата още не може да го прежали, но гледа да се разсейва, като обикаля напред-назад с приятели. Наскоро тя посети родното Черноморие, а последно беше във Венеция с колеги, сред които и актрисата Невена Бозукова – Неве, пише Уикенд.

Малцина знаят, че навремето Снежана е имала сблъсъци с органите на реда в Италия, но не във Венеция, а в Милано. В тийнейджърските си години тя била доста буйна и правела какви ли не глупости. По това време блондинката започнала да работи като модел и от агенцията ѝ уредили ангажименти в чужбина. Първо заминала за Тайван, а после за Италия.
Докато била в Милано, тя се напила зверски в компанията на други младежи и започнала да вилнее из центъра на града. Била арестувана и задържана в полицията. Макавеева се сдобила с тройна присъда по бързата процедура за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът й се разминал, защото тогава все още била непълнолетна, но не й било спестено депортирането в България.
Някъде по това време акълът на непокорната девойка започнал да идва в главата. Тя се усетила, че трябва да навакса с ученето, явила се на индивидуални изпити и взела тапия за средно образование. После пък я приели от първия път в НАТФИЗ.
Актрисата е бунтарка и чепат характер от малка – само кучето ѝ Кари успявало да разтопи сърцето й. За съжаление, четириногото вече не е сред живите. Сега участничката в „Сървайвър” е решила да започне нов етап от житейския си път и най-накрая да улегне – не само в професионалния, но и в личния си живот.
За Макавеева се носят какви ли не слухове в артистичните среди. Говори се, че е имала връзки и с мъже, и с жени. Танцувала е в балет „Сатен”, играла е в хитовия сериал „Под прикритие“, както и в редица постановки на сцените на българските театри. Пътувала е много по света заради работата си на модел, най-вече в Азия.
Актрисата има трима по-възрастни братя. Тя, като най-малка, разполагала с най-голяма свобода. „С 4 деца вкъщи майка ми и баща ми бяха вдигнали ръце и ме оставяха на свобода. По-голямата част от детството ми мина в дядовата вила в село Чибаовци. И сега ходя там, предимно сама. Отцепвам се, паля си огънче, правя си скара, чета си, преди се разхождах с кучето ми. Харесва ми да съм отшелник”, разказвала е откровено Снежана.
Като дете тя износвала дрехите на братята си, придобила техните маниери, обичали да ритат топка заедно, да ловят гущери. Все пак обаче успяла да запази и женското в себе си. „Държах си на розовите рокли и русите букли”, споделяла е звездата.
Преди 5 години Макавеева оцеляла на косъм при автомобилна катастрофа. „Благодаря на Господ, по чудо оживях. Сама си минавам през подобни моменти, затова не съм разказвала. Стана заради аквапланинг. Важното е, че колата ми се оказа със странични въздушни възглавници и оцеляхме благодарение на тази екстра и естествено – защото си бяхме сложили коланите. И от полицията, и от линейката се питаха как така нищо ни няма”, разказвала е Снежана. След този инцидент тя за пореден път преосмислила живота и ценностите си. Зарекла се повече да не се тормози с битовизми и да не вини обстоятелствата, а сама да ги създава.
Преди време Снежана мечтаела до 25 години да е омъжена и с деца, но животът я отвел в различна посока. На 33 тя още не е открила правилния човек. Най-голямата й любов и сродна душа досега е бил питбулът Кари.
„Никога не съм съжалявала за нещо, което съм направила. Правила съм и хубави, и лоши неща. Харесвам Марк Твен, който казва, че ще съжаляваме много повече за нещата, които не сме направили, отколкото за тези, които сме. Важното е да си гоним мечтите. Аз моите всичките ще си ги осъществя!”, зарича се звездата от „Под прикритие” и „Сървайвър”.

Прегледана: 895

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече