Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Шеф Кустев от Мастършеф заби финансистка след развода

Най-добрият готвач във Фермата шеф Илиан Кустев, който ще бъде част от журито на Мастършеф тази година, заби красива финансистка след развода, узна Галерия. Новата изгора на кулинаря се казва Силвия Иремиева. Заедно са от близо година насам.

Брюнетката, която може да се похвали с отлична диплома, привлекателен външен вид и добра спортна форма, притежава опит с черпака и тигана. Има около десет мастилени рисунки – на ръцете, гърба и краката. Обича да пътува, като сред любимите й дестинации преобладават морски курорти. Всъщност тя е дясна ръка на Илиан, като му удря рамо както в кухнята, така и в разработването на бизнес стратегии, които популяризират общите им проекти.

Бившата половинка на кулинаря му изневерила, докато той се опитва да припечели добър доход с работа зад граница. „Не бях разведен, когато бях извън България. Тогава се случи растежът на моите рога. Разбрах, когато се прибрах. Научих от дъщеричката ми Никол, която беше на шест години“, коментира Кустев. Решава да потвърди версията и излъгал съпругата си, че не е у дома, докато е пред телевизора – тя пък му споделила, че вече си е вкъщи. Не я преследва, но отива на местата, на които се твърди, че се намира – очаквано, няма я. Това са достатъчните причини да отстъпи назад и да остави като свой основен приоритет отглеждането на наследницата си.

„Исках да разбера, че ме лъжат. Правил съм всичко, за да потвърдя своята теория“, завършва готвачът.   

Прегледана: 1535

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече