Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Изненада! Никол Станкулова тайно се омъжи!

Никол Станкулова вече официално се казва Никол Николева Минева. Красавицата е взела фамилията на мъжа си Теодор. Това се е случило преди година – в началото на юли 2022 г., научи само „Уикенд”. Най-вероятно сватбата се е състояла през юни, като не е ясно дали е била малка и тайна, или само подпис.

Преди време вестникът писа, че синоптичката се подвизава с брачна халка, но Никол нито потвърди, нито отрече новината. Смяната на личната й карта доказва, че съмненията за тайна сватба са били верни.

Станкулова и половинката й Теодор, син на собственика на Първа инвестиционна банка Цеко Минев, са заедно от около 9 години. През 2018 г. синоптичката на Нова тв роди малката Теа, която е кръстена на татко си. Второто отроче на сем. Миневи се появи на бял свят на 24 октомври, но майката обяви радостната новина на следващия ден. Тя пази всичко около децата си в тайна, защото смята, че щастието обича тишината. Връзката си с милионерския наследник Теодор също избягва да демонстрира, за да не предизвиква завист и уроки. 35-годишната синоптичка е по-голяма от Теодор с 2 години, но това не я притеснява.

Прегледана: 1750

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече