Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Aлбена Михова заведе учениците си на плаж

Актрисата е напълняла след операция на тазобедрената става

Албена Михова от години има театрална школа и въвежда талантливи младежи в дебрите на актьорско майсторство. Преди броени дни популярната актриса посети Созопол с учениците си, а поводът бе фестивалът „Музите”, където трупата представи две постановки. Именно там нашите папараци я издебнаха, докато се пече на плажа, без изобщо да се смущава, че няма тялото на манекенка, пише Уикенд.

В свободното си време тийнейджъри не пропуснаха да се забавляват на плажа под зоркия поглед на менторката си. 48-годишната звезда бе издокарана с изрязан бански от две части в черно и червено, а русата й коса бе прибрана в небрежен кок. През цялото време тя не изпускаше от поглед учениците си. Даже ги предупреди да внимават със слънчевите бани. „Я се вижте какви сте бели, отидете малко на сянка, че ще изгорите лошо и довечера ще ревете!”, скастри тя две от момичетата. После извика останалите да излизат от водата и инспектира дали са се намазали със слънцезащитен крем. Междувременно проведе и няколко телефонни разговора.

Прави впечатление, че Албена Михова е доста напълняла. Тя открай време води трудна битка с килограмите, уви – безуспешна.  „Оперираха тазобедрената ми става и не можех да се движа активно. Поради тази причина качих доста килограми. Сега ми предстои рехабилитация, а след морето – почивка на вилата в Троянския Балкан”, сподeли наскорo в свое актрисата. Въпреки излишните сантиметри по талията и проблемите със здравето, чаровната блондинка не се е отчаяла и се старае да гледа с усмивка на живота. А и в момента в световен мащаб е популярно движението за т. нар. „бодипозитивизъм” – тоест едрото тяло даже минава за секси и има милиони почитатели.

След операцията за смяна на дясната тазобедрена става, Албена преминала през труден период. Тя е признавала, че е оставила много приятели в миналото. Само познати или дори напълно непознати се поинтересували как е, жива ли е, добре ли е, а уж най-близките й я забравили. За щастие, шефът й в Сатирата – Калин Сърменов, често й се обаждал да се информира за състоянието й. Децата от актьорската школа, за които се грижи с много любов, също били нейна опора и мотив да се възстанови по-бързо.

Малцина знаят, че освен за актриса, Албена има и диплома за учителка в детска градина. Оттам дошла идеята й да се занимава с подрастващи. Детската й школа се радва на голям успех.

„Първо ги уча на дисциплина, на последователност, на постоянство. Не може без тези неща. Дисциплината е най-важна за един професионален актьор. Ако не се уважават на сцената, нищо не са научили за театъра„, разказвала е звездата.

Децата обожават своята преподавателка. Повечето първо са я гледали по телевизията, после са решили да се свържат с нея и да се запишат в трупата й. Синът й Мартин също е избрал да се развива в тази професия и вече се изявява успешно на сцената.

Прегледана: 960

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече