Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Сашка Васева празнува сатенена сватба - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Сашка Васева празнува сатенена сватба

На 4 юли Сашка Васева отбеляза своята сатенена сватба, което означава, че със съпруга ѝ – бизнесмена Христо Бакърджиев имат 24 години брак. Според поверията сатенената сватба символизира силна връзка между съпрузите, която е резултат не само от взаимна  любов, но и на упорит труд върху съвместното преодоляване на трудностите, писа „Уикенд“.

Семейството не вдигало голям шум около празника, защото Сашка все още се чувствала крехка и имала нужда от почивка. Съпрузите успели да се почерпят в ресторант край Мюнхен. Подарък за сватбата Сашка не получила, стигало й, че Христо е неотлъчно до нея и бил посветил живота си на нейния.

Минало доста време след сватбата и тогава Сашка се убедила, че именно Бакърджиев е мъжът на живота ѝ защото както при повечето двойки така и при тях имало при скърцане в отношенията. На няколко пъти бракът им висял на кантар. След всяка драма двамата намирали начин да се сдобрят. Първоначално в името на сина им, а след това и в името на Христина-Елена която била зачената след жестока караница. В един момент двамата дори се разделили заради бизнеса на Бакърджиев с  гуми. При митническа проверка в Ресилово, която е установила няколко нарушения, бащата на певицата, а и тя самата, изтръпнали и решили че зетят прави нещо нередно и е добре да стоят на страна.

Да, но Сашка не може да стои мирно. След няколко седмици се обадила на Бакърджиев и отново се събрали.

Прегледана: 685

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече