Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Катя Близнакова брои 1200 лева за античен порцеланов сервиз

Изпълнителката на „Лиляно моме” има нова кухненска придобивка, която дебнела в сайт за разпродажба на порцелан повече от половин година. Античният сервиз e от 20 части, а основният поднос e голям колкото малка холна масичка. Чиниите са изрисувани с различни видове риба и позлатени нишки от страни, пише Уикенд.

Първоначалната му цена била тройна и Катя Близнакова не бързала с покупката, защото нещо й подсказвало, че собственикът ще редуцира сумата.

„Седя си на дивана и ровя по сайтове за старинни вещи. В един момент гледам, че моят сервиз пада на 1200 лева. Веднага писах на собственика, който беше на линия и той ми отговори. Беше към 1,30 през нощта. Толкова се зарадвах, че ми потекоха сълзи. Помолих го да ми изпрати сервиза още на сутринта. Нямате си представа колко му се радвам. Това е фин, френски порцелан, какъвто вече не се произвежда. Съдовете са на повече от един век, произведени са през 1901 г.”, сподели певицата, известна и с кулинарните си умения, които демонстрира няколко пъти в „Черешката на тортата”.

Прегледана: 425

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече