Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Райна по-щастлива без Башар

Райна Караянева намекна, че е по-щастлива, откакто е разделена с актьора Башар Рахал. С публикация в социалните мрежи тя даде да се разбере, че се чувства превъзходно. Това била причината напоследък да не прави много включвания там, пише Уикенд.

С профила си в Инстаграм актрисата се занимавала основно когато не се чувствала кой знае колко добре. Тогава наблягала на работата, т.е. засилвала изявите си като инфлуенсър. Който чете между редовете, веднага се досети, че докато беше с Башар, актрисата и тв водеща непрекъснато се хвалеше в социалните мрежи с фотосесии, пътувания, козметични процедури, богати софри и работни проекти в киното. Дали се е чувствала зле тогава, за да публикува толкова много неща, не е ясно, но със сигурност сега не се хвали с подобни благини. Даже рядко се появява в публичното пространство.

„Да, да… Жива съм, но има странна зависимост – колкото по-жива и щастлива, толкова по-малко се сещам да поствам. Ако бях истински инфлуенсър, щях да ви попитам… а при вас така ли е”, написа Караянева в Инстаграм преди няколко дни. След това тя отново спря да прави публикации в мрежата.

Прегледана: 2230

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече