Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Веселка от „Фермата” вдига 3-та сватба на Голяма Богородица

От новия съпруг се очаква 4-о дете

Любимата „фермерка” на българския народ – Веселка Маринова, която спечели риалитито на Би Ти Ви „Фермата” цели два пъти, се готви за сватба. 26-годишната риалити звезда се кани за трети път в живота си да каже „Да!” на мъж, в когото е влюбена. След двамата бащи на трите й деца новият избраник се казва Велин, пише Уикенд.

Бъдещите младоженци ще се врекат във вечна вярност на Голяма Богородица – 15 август, разказаха преди дни самите те. Избрали датата, защото били вярващи хора и искали сватбата им да е на голям църковен празник. Тази година денят се пада вторник. Веселка твърди, че с любимия й държали да сключат и църковен брак, освен граждански. Дали е имала църковни бракове с предишните си двама мъже, към момента не е споделяла.

Сватбата щяла да е само с близки и роднини. Когато обаче започнали да правят списък, младоженците установили, че имат много близки хора, които няма как да пропуснат, така че се очаква да стане пищна и многолюдна веселба. На нея със сигурност ще присъстват трите деца на булката, които са рожби от предишните й два брака – най-голямото – от първия, а другите две – от втория. Сега въпросът е кога се очаква бебе номер четири – плод от любовта с Велин. В началото на връзката си популярната фермерка твърдеше, че няма да бърза със следващо дете. Сега обаче най-вероятно мнението й се е променило, защото едва ли ще лиши от наследници своя нов мъж – известно е, че той все още няма деца.

Младата Веселка преди време трогна зрителите на „Фермата” със съдбата си на бедна селска многодетна майка. Още на 22 години, когато за първи път влезе в риалитито, тя разказваше, че няма пари, но има всичко, което й е нужно, за да е щастлива. Тогава живееше в троянското село Борима заедно с трите си деца и втория съпруг, за когото твърдеше, че е добър и я обича. След като спечели риалитито за първи път и взе наградата от 100 хиляди лева, се разведе и се премести с децата си в Троян. Там се запознала с Велин, за когото твърди, че й е показал какво е да е обгрижвана и глезена точно когато се била отказала да търси щастието. Той бил редовен клиент в магазина за хранителни стоки, в който Веселка била продавачка. Занимавал се с ремонт на автомобили. Изведнъж колата на фермерката започнала редовно да се чупи, което било повод за нови и нови срещи с интересния нов познат. След като двамата се залюбили, състоянието на автомобила рязко се подобрило и той спрял да се поврежда.

Предложението за брак дошло преди няколко месеца. Семейството било на гости при кръстницата на риалити звездата. Влюбеният мъж паднал на колене пред многодетната майка в присъствието на децата й. Попитал я дали ще се омъжи за него. Това бил един от най-щастливите моменти в живота й.

Прегледана: 875

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече