Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Труден период! Енджи Касабие за малко да се раздели с мъжа си заради бебето

Енджи Касабие винаги е говорила открито за проблемите си със забременяването. За щастие, преди 3 години мечтата й за наследник се сбъдна. Сега със съпруга й – ливанският модел Рабих Ел Зейн, се радват на син. Семейството обаче не крие, че се е сблъскало с трудности и след раждането.

Диетоложката разказва, че с дългогодишния й партньор се отдалечили емоционално, защото тя била твърде заета с бебето и с кариерата си, но все пак успели да се справят с кризата и да останат заедно, пише „Уикенд“.

Експертката по здравословно хранене споделя, че след появата на детето е изживяла по-натоварен период и не е имала много време за мъжа си. По думите й обаче любовта им продължавала да съществува. „Във всяка връзка първоначално има страст, а после идва реалността, в която човекът до теб трябва да ти бъде подкрепа, да те разбира, да те изслушва”, коментира звездата от „ВИП Брадър”. И допълва, че не ревнува благоверния си, нищо че доста често прекарват времето си разделени в различни държави: „Хората мислят, че аз много треперя над него, понеже е голям хубавец. Не, не го правя. Господ ми го е подарил, а ако реши, ще ми го вземе. Аз не мога да го вържа и не мога да го спра”.

Енджи има две неуспешни бременности зад гърба си. Първия път носи в утробата си близнаци, но те се раждат преждевременно в седмия месец и не оцеляват. „Може би това изпитание ми е пратено от Господ. И до днес ми е тежко, защото вероятно можеше да се спасят, но имаше поредица от лекарски грешки”, коментирала е Касабие.

По време на втората й злополучна бременност медицинските лица отново проявяват небрежност. Тогава те не забелязват, че диетоложката има разширени вени и трябва да приема противосъсирващи медикаменти. „Вниманието към пациента е по-важно от парите, които взимаш от него! Не искам никоя жена да минава през това, което ми се случи!”, категорична е красивата блондинка.

За щастие, тревогите й свършват, след като на бял свят се появява синът й Райън. Тя вярва, че младите майки не бива да се поддават на негативна енергия, защото през първите месеци бебетата са изключително сензитивни и усещат всичко. „Детето е спокойно, защото и аз съм спокойна. Не ме е будил през нощта. Давам му нужната самостоятелност. Треперенето приключи в момента, в който родих!”, отсича Касабие.

Тя иска да възпита истински мъж и не позволява глезене и разпуснато поведение на наследника си. Учи го да е самостоятелен, за да може някой ден, когато порасне, да се справя със замах с житейските предизвикателства. За Енджи и Рабих е важно да дадат на сина си добро образование. „Ако говорим за богатство откъм учене, това са езиците. Той вече говори и разбира арабски, български и английски. Колкото повече езици, толкова по-добре! Възпитаваме го още да има вяра, защото тогава ще има и обич в сърцето си!”, коментира гордата майка.

Въпреки че е заета с майчинството, Енджи не е изоставила работата си на диетолог. Убедена е, че затлъстяването най-често е причинено от стреса и липса на любов към себе си. Самата тя също е страдала от проблеми с храносмилането след загубата на близнаците. Ето какво е споделяла специалистката: „Стомахът ми се подуваше ужасно. Допитах се до много гастроентеролози относно моя проблем, но те ми даваха хапчета, а аз не ги обичам. Опитах максимално да се пречистя и да променя начина си на живот. Сега се храня още по-често. Проблемите при повечето хора идват от силен стрес. Друга причина е храненето на големи интервали от време”

След като се справя с подуването, тя се опитва да не натоварва организма си с лактоза от млечните продукти. Изключва също захарта и се старае да пие по 3 литра вода на ден, защото има склонност към задържане на течности. Откакто следва този режим, Енджи е в по-добра форма от всякога. Отдавна е свалила и всички килограми, натрупани през бременността. Тя е изготвила режим и за мъжа си Рабих, който е модел – бивш Мистър Ливан, и винаги се старае да изглежда и да се чувства добре.

Преди да се запознае с настоящия си съпруг, Касабие е имала 3 дълги връзки. Последната приключва, защото хваща бившия в изневяра. Диетоложката с ливански корени има вътрешното усещане, че й кръшкат и интуицията й не я подвежда. „Научих всичко, защото видях съобщенията на телефона му, а годежът ни беше само след 3 дни! Това беше и най-тежката ми раздяла. Явно обаче Господ е искал да ме предпази. С Рабих пък се запознахме случайно на вечеря. Няколко месеца ми писа в инстаграм и фейсбук, а аз изобщо не му отговарях. Засякохме се на една премиера и тогава започнахме да се срещаме”, разказвала е Енджи.

Тя остава силно впечатлена от ливанеца, защото по това време той обгрижва всеотдайно болната си майка. Така диетоложката установява, че любимият й е човек, на когото може да се разчита в труден момент. Впоследствие правят две сватби – едната в Ливан, а другата в Египет, където всъщност се запознават. След 4 години опити за бебе семейството се сдобива и с дългоочаквания наследник Райън, който им дава цялото щастие, за което са мечтали.

Прегледана: 1110

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече