Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Вдовицата на Шарлопов вече е психолог

Бояна завърши с отличие Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“


Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов – Бояна, вече е дипломиран психолог. Преди дни красивата блондинка се похвали с поредното си завършено висше образование, видя „Уикенд“. Бояна показа студентската си книжка и как е пълна отличничка – на защитата на дипломната си работа също се е представила без грешка и е получила оценка 6. Вдовицата на милионера вече е дипломиран психолог.

Шарлопова записа второто си висше преди 4 години и успя да изкласи в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. От същия университет милионерката има тапия и за микробиология и генетика. 20 години по-късно Бояна стана студентка и за няколко години успя да се изучи. Тя е записала висшето за собствено удоволствие и да се хвали с тапия за психолог. Красавицата започнала да учи година след смъртта на съпруга си Стефан Шарлопов, който почина внезапно на 5 февруари 2018 г. Любовта между бизнесмена и втората му жена продължи цели 17 години. Запознават се, когато красавицата е на 23, току-що завършила микробиология и генетика в Пловдивския университет. Започнала работа по специалността си в една от фабриките му, а после се залюбила с шефа си. Бояна му роди 4 деца, а Стефан има и дъщеря Ева от първия си брак. Двете дами не са в добри отношения, макар да се опитват да го прикрият от медиите. Преди година и половина Ева и Бояна разделиха бизнеса на Шарлопов. Вдовицата призна за раздялата, а думите й породиха редица слухове, че двете са се изпокарали жестоко и дори не си говорят.
„При мен останаха всички хотели. Ева взе складове, които имаме в София, и реши да става рентиер. Има други приоритети в момента – две малки деца, които имат нужда от нея. Щастлива е и се радва на семейния си живот. А това е най-важното – да се чувстваме удовлетворени и щастливи. Сега сме в нормални отношения. Решението беше нейно. Ева имаше 16% от бизнеса. Другите проценти са на семейството ми”, заяви фамозната милионерка, която обича да е под светлините на прожекторите и да дава интервюта.
Доведената й дъщеря Ева Шарлопова е точно обратното на суетната Бояна. Усмихнатата наследница на Стефан си гледа семейството, децата, бизнеса, домашните любимци и не иска да се въвлича в клюки и интриги.
„Благодаря на всички жълти медии, които толкова живо се вълнуват от живота и отношенията ми с определени хора. Оставам вярна на себе си и отказвам да давам интервюта по тази толкова „актуална тема” така, както отказах да го правя, когато баща ми почина. Не се нуждая от публичност. Който трябва-знае. Бъдете здрави!” – написа Ева след интервютата на мащехата си, която е жадна за внимание.

Прегледана: 385

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече