Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ива Давидова отпразнува развода със заря

Певицата се вдъхнови за две песни от скандалната разлъка с бащата на дъщеря си

Със зрелищна заря и тържество отбеляза Ива Давидова развода си. Певицата се похвали, че от решението на Районен съд – Перник е видно, че е установена извънбрачна връзка на ответника. Ива, която има дъщеря Валена от вече бившия си мъж, благодари на близки и познати, които й вдъхвали кураж да продължи напред, пише Уикенд.

Тя го направи с две песни, очевидно вдъхновени от разлъката й. Първо, през април, изпълнителката представи жизнерадостната „Развод”: „Хванат ли си в изневяра, тъй е, като нямаш мяра. И така е без акъл, няма и не е дошъл. Ех, развод. Край на брачния хомот!”, пее тя. През май Ива запя друга песен – „Сватба”. Облечена в булчинска рокля, Давидова възпя щастливата любов и вълненията в сватбения ден.

Бившият й мъж все още не е реагирал в социалните мрежи, където през февруари написа унищожителен пост за певицата. Явно вече го е изтрил, защото в момента не може да се открие, но пък има доста статии от този период, посветени на скандалните му разкрития тогава. Той пожела на всеки, който не му вярва, да поживее поне месец с певицата, да я гледа как пие системно още от сутринта, през вечер се изпускала в леглото, така че щял да се буди сутрин опикан. Тогава Димо се оплака още, че е възпрепятстван да вижда дъщеря си. Давидова се закани да го съди за обида.

Прегледана: 730

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече