Като по-млада Гала хич не обичаше да готви, но напоследък все по-често се завърта в кухнята. Водещата на предаването „На кафе” дори демонстрира пред последователите си в инстаграм как приготвя лаврак. Тя сподели, че прави подложка с парчета от обелен лимон. С този трик рискът рибата да загори се минимализира, пише Уикенд.
„Трябва ни лаврак – около 1,300 кг, достатъчно количество за четирима, овкусен със зехтин, сол и черен пипер”, започна Гала. Феновете й се пошегуваха, че спокойно може да води и кулинарно предаване, защото много й се отдава. Блондинката призна, че се храни предимно с риба. Два пъти седмично тя приготвя за нея и половинката си Стефан лаврак или ципура.
Прегледана: 735
Коментарите са затворени.