Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Синът на Деси Банова й одра кожата

Бившата синоптичка най-после показа малкия Йоан Плевнелиев

Деси Банова най-после се осмели да публикува в социалните мрежи снимка на сина си Йоан от връзката й с президента Росен Плевнелиев. Блондинката честити 1 юни на всички деца и показа фото на своите две пораснали хлапета. Така Деси за първи път публикува кадър на малкия Плевнелиев, който направо й е одрал кожата. Банова скри лицето на 4-годишния си наследник, но все пак се вижда бялата му кожа и русата къдрава коса, която е взел от майка си, пише Уикенд.

„Честит празник на малки и големи деца! Какво мога да си пожелая освен Господ да закриля децата ни! Не губете детското в себе си!” – написа блондинката и публикува кадър на Йоан и Йоана. И двете й отрочета са кръстени на Свети Йоан Кръстител, който е братовчед и предшественик на Иисус Христос, който според Евангелието, предсказва пришествието на Месията (Христа).

Деси Банова сама избрала името заради чудо, случило се с дъщеря й преди години. След раждането й Йоанна сериозно притеснила родителите си, тъй като проходила доста по-късно от очакваното, и то чрез помощ от Господ. Навръх Великден Деси, бившият й мъж Ивайло Граховски и всичките им роднини направили кръщене на дъщеря им в църквата „Свети Йоан Рилски”, която се намира в столичната Семинария.

„Майка ми много се притесняваше, че Йоанка няма да проходи. Но когато я заведохме в църквата, тя направи първите си крачки под масата. Баща й не можеше да повярва на това чудо“, признавала е Банова, която доста пъти е споделяла за чудеса, съпътстващи живота й.

След като невръстната й дъщеричка проходила под купола на църквата, наречена на Йоан Рилски, майка й дала обет, че ако някога има и други деца, те също ще носят името на светеца в знак на признателност и благодарност. Заради това двете й отрочета носят едно и също име. Йоана е красиво дете, но със сигурност не е копие на звездната си майка. Малкият Йоан пък не е взел нищо от външния вид на президента Росен Плевнелиев, а е „като две капки вода” с майка си Деси Банова. Бившият държавен глава пък много се радвал, че наследникът му прилича на любимата му жена – рус и синеок.

Прегледана: 1255

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече