Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Валерия от „Ергенът” научила азбуката на 12 години

Манекенката заряза Евгени и пак заминава за Япония

Победителката в „Ергенът” Валерия Георгиева е планирала пак да замине за Япония. Манекенката е била няколко пъти там по работа и сега отново е поела модни ангажименти в страната на изгряващото слънце. Поради тази причина с пианиста Евгени Генчев може и да изкарат лятото разделени. „На него му предстои турне, моят график също е запълнен. Ще ходя пак в Япония, а може и в Китай”, споделя плевенчанката, пише Уикенд.

Близките на Валерия и Евгени не вярват, че те ще се задържат заедно още дълго. От малкото им общи публични изяви се вижда, че защитничката на животните се държи към музиканта с пренебрежение. Даже го нарича с кучешкото обръщение Рошльо заради буйния му перчем. „Ще избутат още малко, за да се възползват от вниманието към тях и после ще се разделят”, коментират запознати.

Плевенчанката неведнъж e демонстрирала, че се вълнува най-вече от животните в приюта си, а любовта на пианиста не е сред приоритетите й. Манекенката влага всичките си пари в организацията, която е основала съвместно със своя приятелка. Въпреки това обаче има големи задължения към 2 ветиринарни клиники, възлизащи на стойност около 12 000 лева. Сега хубавицата се опитва да привлече дарители и средства, с които да покрива медицинските нужди за спасяването на четириногите.

В момента Валерия и приятелката й Кристина се грижат за над 50 кучета. Ако някой сигнализира за ранено животно, те го водят при ветеринар и след това се опитват да намерят осиновители – хора, които да се грижат за него и да му дадат цялата си любов. Победителката в „Ергенът” казва, че отговорността за толкова животни не е лесна, но досега е успявала да съчетае дейността си в приюта и професията си на модел. Дали обаче ще намери постоянно място в живота си и за Евгени, питат се почитателите на младата звезда.

Манекенката е споделяла, че отдавна е веган – изобщо не консумира животински продукти. Дори е забравила вкуса на истинското месо, защото не е яла такова от години. „Когато бях малка, нашите ме изпращаха на село и много обичах да си играя с домашните животни. Какъв беше ужасът ми, когато после ги намирах в хладилника! Това напълно ме отврати! Бях около 5-годишна, когато отказах да консумирам месо. Нашите не са ми настоявали, защото страдах от захласване – получавах тежки пристъп на задух при по-силен плач и родителите ми избягваха да ме натискат за каквото и да било”, разказва Георгиева. Още от дете  хубавицата била своенравна и упорито правела каквото си е наумила.

До 12-годишна възраст Валерия е живяла в Гърция със семейството си. Когато се върнала в България, изобщо не се справяла с българската граматика и в училище й било много трудно. Сблъскала се и с много подигравки. „Наложи се да ходя на частни уроци, за да наваксам. Буквално не знаех азбуката”, признава новоизлюпената звезда. Като дете тя страдала от склиоза – изкривяване на гръбначния стълб, заради което носела специален корсет и също получавала много подигравки.

Що се отнася до отношенията й с Евгени, тя не крие, че двамата са доста различни: „Аз съм много крайна и директна, казвам нещата едно към едно, а той е по-балансиран, по-дипломатичен”. На въпроса за сватба отговаря отрицателно. Гражданският брак изобщо не влиза в плановете на двойката.

Прегледана: 1120

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече