Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Издаде се! Тафкова показа гаджето! Първо фото тук! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Издаде се! Тафкова показа гаджето! Първо фото тук!

Най-сетне хванахме в крачка Мис България Венцислава Тафкова! Прохождащата певица, която настоятелно твърди, че няма мъж до себе си, сама го показа, макар и неволно.

Миската пусна свое селфи от колата, без да се съобрази, че огледалните стъкла на очилата й ще отразят шофьора на возилото.

Прозорливото око на Show.bg веднага забеляза мъжка ръка на волана и след като увеличихме снимката, съмненията ни бяха потвърдени. На китката на спътника й се вижда й мъжки часовник, но уликите ни стигат до там.

Предполагаме, че луксозната кола, в която Тафкова се е снимала, е именно на анонимния мачо. Кой е той обаче, засега остава загадка.

Съвсем наскоро миската бе попитана от свои последователи има ли си приятел и тя отговори отрицателно. Може би предпочита да пази в тайна мъжа до себе си, или просто статусът й на обвързване се е променил след последната анкета.

Едно е сигурно – мъжът от снимката трябва да е мъжкар, тъй като Тафкова неведнъж е отбелязвала, че това е идеалът й за половинка.

Прегледана: 1370

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече