Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Никога не се предавай! Скъсали Здрава Каменова с 2,50 в НАТФИЗ

„Хората не трябва да се отказват, дори когато другите твърдят, че нещо според тях няма да се случи. Ние решаваме дали ще се случи!”, убедена е Здрава от личен опит. И по-конкретно, когато вместо да я сломи, невъзможната оценка 2,50, която получила при първия опит да влезе в НАТФИЗ, мотивирала бъдещата актриса да отстоява мечтата си, пише Уикенд.
Здрава се подготвяла по-дълго от всички останали за изпитите в академията. Толкова силно искала да е актриса. На изпитите обаче я скъсали с жестока оценка. „Можеха да ме скъсат с тройка, те обаче ме скъсаха примерно с 2,50 – никой почти никога не получава толкова ниска оценка. Това звучеше там на таблото пред НАТФИЗ като „Не опитвай отново!”, споделяла е Здрава. Не се отказва и пробва пак още на следващата година. Приели я с най-високата оценка от целия кандидатстващ випуск.
Здрава завършва „Актьорско майсторство за куклен театър” при проф. Румен Рачев през 2002 г. Две години по-късно печели „Икар” за ролята си в „Карлсон и дреборъсчето”. Следват още много успехи и сбъднати мечти.

Прегледана: 1150

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече