Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Николета Лозанова се събра с родата на Ники Михайлов

Плеймейтката вечеря с кандидат-свекърите

Николета Лозанова е затоплила отношенията си с кандидат-свекъра, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”. Плеймейтката отиде на семейна вечеря с дългогодишния си приятел Ники Михайлов и родителите му – Боби Михайлов и Мария Петрова. На събирането, което се състоя в лъскав столичен ресторант, присъстваха още двете дъщери на шефа на БФС – Елинор и Бисера.

Още с влизането си в заведението звездната фамилия привлече погледите върху себе си. Лозанова се настани между баща и син Михайлови. През цялото време усмивката не слизаше от лицето й. Останалите дами седяха от другата страна на масата. Всички изглеждаха в добро настроение и вечерта им премина в оживени разговори.
Слуховете, че Боби има любовница явно са подразнили Мария Петрова, защото тя предпочете да се разположи по-далеч от него на семейната сбирка. 47-годишната грация се ситуира до дъщеря си Елинор. Бисера е от първия брак на Михайлов, но бившата гимнастичка се разбира много добре и с нея.
Доскоро шефът на БФС не харесваше Николета за снаха, но напоследък явно е променил отношението си към нея. Плеймейтката все по-често се събира с родата на любимия си. На Великден също беше с тях в къщата им в столичния квартал „Бояна”, а не на някой екзотичен остров, както обикновено.
Лозанова от известно време е доста близка и с Мария Петрова. От година бившата гимнастичка върти пекарна в центъра на София, а Ни Ло й прави усилена реклама. Тунингованата брюнетка се снима с франзели, гушнати до силиконовите й гърди, и трупа харесвания в инстаграм.
Николета неведнъж е споделяла, че иска да има дете Ники. Тя отдавна си мечтае да роди от футболиста. Дали пък сближаването с роднините му не е знак, че може и да е бременнна?
Вратарят няма наследници, но се грижи всеотдайно за дъщерята на плеймейтката от Валери Божинов – 11-годишната Никол. В началото на април дори пътуваха тримата до Франция, за да отбележат рождения ден на момичето в „Дисниленд”.
Ники многократно е казвал, че плеймейтката е любовта на живота му, въпреки че в миналото и двамата са си изневерявали. Спортистът е признавал още, че счита за грешка да се показваш непрекъснато из медиите и да коментираш личния си живот. Като по-млад и той правел така, но не видял нещо хубаво от това поведение. Сега е подел нова стратегия – да държи щастието си далеч от публичното пространство и устите на клюкарите. Той съветвал и Николета да бъде по-умерена в публичните си изяви.

Прегледана: 1015

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече