Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

На 53! Веско Ешкенази стана баща за трети път!

С щастлива вест зарадва приятелите и феновете си виртуозният цигулар Веско Ешкенази. На 53-годишна възраст той отново е станал баща. След двамата си големи синове – плод на връзката с починалата му преди 20 години съпруга Ангелина, той вече има и дъщеричка от своята настояща половинка Станислава Стоева.

Дъщеря ни Луиза Амели се роди на 17 Май в 02,37 ч. в Амстердам! Стаси беше героиня! За нас това е най-големия подарък от живота и съдбата!” Това написа Веско Ешкенази в социалните мрежи, за да съобщи, че вече е баща и на момиченце.

Музикантът сам отглежда двамата си синове, останали сираци на 9 и 11 години. Рак убива първата му съпруга. За да е с децата си след това огромно нещастие, виртуозният музикант започва да отказва много ангажименти и спира всичките си пътувания. Отначало му се струва, че няма да се справи сам, но с времето се научава да готви и да поддържа домакинството. Година след смъртта на съпругата си започва отново да ходи на турнета и наема детегледачки, които да му помагат с момчетата. По-големият син на свой ред се научава да готви и да се грижи за малкия си брат. По-късно идва и новата любов на бащата.

Със Станислава цигуларят се запозната по време на работа. Тя е виолистка. Любовта им пламва, докато репетират „Четирите годишни времена” на Вивалди. Докато свири, маестрото често се обръща към виолистите. Станислава приема това като знак, че с колегите й трябва да се стараят повече в работата си. На един концерт обаче той получава букет от публиката и подарява цветята на хубавата виолистка. Тогава тя осъзнава, че отношението му към нея е по-специално и че причината маестрото да гледа към виолите няма нищо общо с работата.

Двамата се сближават, когато Станислава моли цигуларя да пътува с него за концерт край морето. Нямало място за нея в колите за оркестъра. По време на пътуването двамата музиканти откриват, че имат безброй общи тези за разговор. Това е началото на тяхната любов.

Веско запознава Станислава със своите синове много скоро след като започва връзката си с нея. Едва преди 2 години обаче той решава да й предложи брак. Предложението е направено в Ница по време на пикник на плажа. Пръстенът бил „гарниран” с шампанско и пица. Двойката сключи брак през февруари 2021-а. Сега вече се радва и на дъщеричка. Двамата синове на Веско Ешкенази също са родени в Холандия, както новородената си сестричка, уточнява „Уикенд“.

Прегледана: 1070

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече