Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Разкриха какво се случва с Валерия и Евгени след финала!

Ще има ли сватба? Валерия ли трябваше да спечели „Ергенът“ и истински влюбена ли е в Евгени Генчев? Заедно ли са? Тези въпроси вълнуват феновете на предаването след снощния финал и избора на пианиста.

В интернет отдавна се прокрадва версията, че Валерия ще бъде победителката, но отношенията им няма да продължат. На токова мнение е и миската Венцислава Тафкова, която неотдавна разкри, че се познава лично с Евгени.

„Мисля, че е ясно – няма как отношенията между Евгени и Валерия да продължат занапред. Смятам, че и двамата искат различни неща, той търси своето спокойствие и сигурност, докато тя е още малка и най-вероятно й се живее. А и тя сама каза, че иска Евгени толкова много, както когато види улично кученце. Това звучи изключително несериозно за мен!“, разкри Мис България.

Факт е, че през последните месеци Инстаграмът на Валерия е пълен със снимки от клубове и дискотеки, където купонясва с приятелки. След финала снощи тя така и не коментира какво се случва след това, но продължава да публикува постове, свързани с каузата си за бездомни животни. По всичко личи, че Тафкова ще се окаже права – Евгени е поредното „кученце“, прибрано за кратко, докато си намери нов дом…  

Прегледана: 2290

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече