Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Красива, но сама! Цветомира от „Хелс Китчън“ остана без кавалер за бала

Цветомира е най-младият и определено най-забавният участник в пети сезон

18-годишната ученичка от Враца работи в кухнята на заведение в родния си град, пише Минаха години.

Амбицията й е един ден да има собствен ресторант и да стане милионерка. В краен случай – да се омъжи за милионер. Цвети спечели симпатиите на зрителите със своето непринудено поведение и забавни моменти в кухнята.

Майката на чаровната ученичка споделя, че любовта към готвенето идва от нея. А първата й сготвена супа била, когато Цвети е едва в 4-ти клас. Донка разкри още, че бабата на Цвети също е много добър готвач и явно страстта към добре приготвената храна се предава по наследство.

Всъщност майката на Цвети я накарала да участва в състезанието. По телевизията вървяла реклама за предаването и тя й казала да се запише, но Цвети отвърнала, че там ходят професионални готвачи от чужбина, но майка й я убедила, че търсят и „хоби готвачи“. Съгласила се, но била сигурна, че никой няма да я извика. Когато й се обадили за първото прослушване, Цвети била в училище. Имала колебания дали да отиде, но в крайна сметка го направила. На вторите проби готвили пъдпъдък. Тя се притеснила много, защото нямала опит с такава птица дотогава. Решила да я комбинира с репички и мус от авокадо.

За предстоящия си бал чаровната девойка няма кавалер, но вече знае каква ще е роклята й, която ще бъде розова, украсена с камъни и пера.      

Прегледана: 800

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече