Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Джулиана Гани и Венцислава Тафкова избраха Принц и Принцеса на България (СНИМКИ)

България си има вече своите принц и принцеса. Малките чаровници Галя Ненкова и Алекс Рашков, които все още учат в детската градина, бяха провъзгласени за Принц и Принцеса на България в едноименния конкурс, организиран от Мисис България Манита Вартан.

В звездното жури бяха моделката и риалити звезда Джулиана Гани, Мис България 2020 Венцислава Тафкова, председателката на събитието Меги Савова, Миси България 2021 Станислава Василева, вокалният педагог Ирена Велева и Лейди България Карина Атанасова.

Децата представиха най-различни таланти, като сред тях имаше футболни надежди, каратисти, художници и много други разнородни заложби.

Освен Принц и Принцеса, бяха избрани и Ангел на България – Лилия Чернева, а големите победители ще ни представят на финал на световно ниво.

„Радвам се, че бях част от това събитие, събрало толкова талант и красота на едно място“, написа Венцислава Тафкова в личния си профил. Като член на авторитетното жури тя бе избрала бял костюм, комбиниран с черен топ.

Също с костюм, но в топлата бежова гама, се появи и Джулиана Гани, на която по нищо не личеше, че е родила само преди 4 месеца. На белия цвят бе заложила и организаторката Манита Вартан.  

Прегледана: 2090

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече