Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Повторен опит! На 45 г. Теди Кацарова се омъжва пак

Година и половина след като съобщи официално за връзката си с чеха Ян, Теди Кацарова вече е сгодена за него и се готви за сватба. Това стана ясно от тв изява на двойката наскоро. Бъдещите младоженци имат по един развод зад гърбовете си, но това не им пречи да вярват, че този път опитът им да създадат семейство ще е успешен, пише „Уикенд“.

След като в продължение на около две години влюбените поддържаха връзката си от разстояние, Ян е решил да смени адресната си регистрация. Той вече официално живее в България, за да е близо до своята любима. „Решението беше трудно, но си заслужаваше. Обичам Теди и тя е на първо място в живота ми”, сподели пред БиТи Ви чехът, който е бивш национал по хандбал в страната си. Доскоро той живееше в Прага и твърди, че хората тук са с различен манталитет от сънародниците му, без да уточнява дали ги вижда в позитивна, или в негативна светлина.

Благодарение на любимата му обаче преходът бил безболезнен – тя се грижела за него, готвела му, била винаги усмихната и в добро настроение. Ян вече й бил поднесъл годежен пръстен и тя казала „Да!”.

Двамата имат по един провален брак. Теди, която в край на март навърши 45 години, доскоро мислела, че няма да открие мъж, с когото да се престраши отново да влезе в гражданското, след като преди 14 години се разведе с финландеца Макс, заради когото замина на север. Ян обаче я обичал много, разбирал я, подкрепял я и уважавал професията й, заради която Кацарова много пътува и често работи късно вечер.

Както „Уикенд” отдавна писа, двамата са се запознали през лятото на 2021-а, когато чехът бил във Варна. Попаднал случайно на участие на Теди в местен клуб и веднага се влюбил в нея. „Тя беше като видение в средата на клуба и аз я почувствах до себе си. Погледна ме и така се случи всичко. Късмет!”, разказва младият мъж. Той буквално се залепил за родната звезда и останал до нея през цялата вечер. Макар че имала планове да напусне града на следващия ден, тя решила да остане още малко, за да бъде с новия си почитател. Двамата прекарали цялата нощ на плажа, като не спрели да си говорят и да се смеят. След това поддържали връзката си от разстояние. Следващият етап от развитието на отношенията им бил Ян да се премести от Прага в София. Певицата била категорична, че няма да сменя страната, в която живее, след като веднъж вече се е омъжвала във Финландия и е била нещастна там.

Още през декември 2021-а стана ясно, че логичната стъпка в отношенията между влюбените е да създадат семейство. Тогава Теди каза, че не крои подобни планове, но ето, че вече е с годежен пръстен. Засега не е съобщено кога се планира сватбата. Възможно е да бъде през лятото. Най-вероятно двойката ще побърза и да се сдобие с наследник, тъй като възрастта на бъдещата булка не позволява дълго отлагане на този момент.


Прегледана: 1455

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече