Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Клъцни-срежи! Мис България с нов нос като на Преслава! (ФОТО)

С чисто ново носле се показа Мис България Венцислава Тафкова. Изтъненият обонятелен орган шокира последователите на моделката, която се щракна в профил така, че ясно да се види новата й придобивка.

Нослето е дори по-тънко от това на фолк певицата Преслава, която още търпи остри критики, след като преди близо 5 години си направи драстична ринопластика.

Корекцията на носа е сред най-често срещите сред миските. На такива пластики са се подлагали не една и две носителки на титлата „Мис България“ като Тамара Георгиева, Радинела Чушева и Антония Петрова.

Докато при тях обаче интервенцията бе естетически оправдана, то Тафкова определено изненада с решението си феновете. Моделката имаше естествено правилна форма и нямаше нужда от тунинг, но явно и тя е била повлечена от манията за корекции.

Тези дни плъзна слух, че Тафкова си е правила и друга интервенция – за уголемяване на задните части. „С дупе ала Ким Кардашиян, носле ала Преслава – дано не загуби идентичността си като останалите миски“, клатят глава феновете й.

Прегледана: 2420

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече