Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Бременната Лена Бориславова наля ханш и бедра

Бориславова не слиза от високите токчета в 4-ия месец от бременността

На Лена Бориславова вече започва да й личи, че е бременна. Красавицата на „Продължаваме промяната” все още няма коремче, но е започнала да качва килограми по тялото си. Тя се е поналяла основно в бедрата и ханша, видяха през „далекобойните” си обективи папараците. 

Лена очаква дете от годеника си Мирослав Иванов, а за зачеването пръв съобщи „Уикенд” още преди два броя. В момента говорителката на експремиера Кирил Петков е в четвъртия месец на бременността си.

Онзи ден Бориславова излезе на 10-сантимчетрови токчета от Народното събрание и закрачи устремено по жълтите павета. Трудната дама беше облечена елегантно – с ефирна блуза, черен панталон и тънко сиво палто. На рамото си бъдещата майка носеше голяма кожена чанта, а завършеност на визията й придаваха слънчевите й очила и шнолата в дългите й коси.

Край Художествената академия Лена сви по улица „Оборище” и не след дълго се шмугна във входа на скъпарски ресторант, за да обядва. Докато кръстосваше центъра на София, тя нито за миг не изпусна телефона си от ръка и зяпаше съсредоточено в екрана му, рискувайки да се спъне.

Прегледана: 1615

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече