Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Виктория Петрова отново остана сама

Тв водещата става на 45 без мъж до себе си

Виктория Петрова ще навърши 45 години след няколко месеца, но до този момент така и не е случила на подходящ партньор в личния си живот. Водещата на Би Ти Ви се ожалила пред колеги, че е пропиляла младините си с неподходящи мъже. Тя има един провален брак зад гърба си с оператора Добромир Иванов и дългогодишна връзка с бившия спортен министър Красен Кралев, която също завърши безславно. Навремето новинарката ходеше и с колегата си Петър Бакърджиев, който по-късно направи две деца на миската Гергана Гунечва, но заряза и нея, пише Уикенд.

Най-травмираща за Виктория била раздялата й с Красен Кралев, когото искрено обичала в продължение на 6 години. Мълвата за разлъката отдавна витае в публичното пространство, но и двамата досега са избягвали да говорят за отношенията си. Свидетели обаче многократно са засичали бившия министър със засукани млади дами, което само потвърждава слуховете.
Журналистката рядко открехва завесата над личния си живот, но дори и колегите й са наясно, че напоследък не се чувства особено добре. „Може би някога е била щастлива с Красен, но през последните години от връзката им изглеждаше тъжна и унила”, коментира се в нюзрума на Би Ти Ви.
Виктория така и не успя да се сдобие с наследник от брака си с Добромир Иванов. По въпроса за децата се разминала и с Красен – водещата отдавна мечтаела за бебе, докато неговата дъщеря вече е голяма и той нямал намерение тепърва да сменя памперси.
Според близки до новинарката отношенията й с Кралев вече били изчерпани и връщане назад нямало. Както често се случва, в началото всичко било идеално, но накрая толкова се отдалечили, че бившият министър започнал да кръшка, а Виктория се съсредоточила върху работата си.

Красен и чаровната водеща са разказвали за запознанството си в Би Ти Ви. Той тъкмо става министър на спорта и участва в предаването „Лице в лице” с Цветанка Ризова. Пред студиото среща Вики, която се спира да побъбри с пиарката му. Тя учтиво ги представя един на друг и дори възкликва: „Как е възможно да не се познавате, при положение, че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите?!” Преди министерското кресло Кралев е собственик на рекламна агенция и на няколко информационни сайта.
След тази спонтанна среща в коридорите на медията министърът се сдобива с телефонния номер на журналистката и я кани на кафе. Тя колебливо отказва, но той не се предава лесно и става дори по-настоятелен. Накрая синеоката брюнетка склонява да се види с него, ала предварително порязала намеренията му, като заявява, че е много заета и срещата им няма да продължи дълго. Всъщност обаче се случва точно обратното. Те толкова си пасват и така се уличат в задълбочен разговор, че не усещат кога са минали цели 4 часа.
За първи път двамата се появяват заедно на театрално представление в родния им град Варна. Тогава Петрова запознава Кралев със семейството си и всички са очаровани от него. Малко след това публично обявяват връзката си. Водещата бърза да се нанесе при избраника си и отношенията им остават безоблачни допреди няколко години, когато министърът започва да се заглежда по по-младите гаджета, с което дълбоко наранява самочувствието на Виктория. След това двамата отново подновяват отношенията си, но според запознати вече окончателно са се разделили.

Прегледана: 915

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече