Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Галка от „Каризма” влиза във форма

Певицата показа сочно тяло, мъчи се да се вталява със спорт и диета

Галина Курдова, по-известна като Галка от дует „Каризма”, най-сетне се е взела в ръце и се мъчи да свали излишните килограми. От доста време някогашната музикална звезда е видимо наедряла, но сега си е поставила за цел отново да влезе във форма. Тя често показва в социалната мрежа как тренира. Не се притеснява и да се снима по бельо, макар че далеч не изглежда като манекенка, пише Уикенд.

Певицата напомни на българската публика за себе си през пролетта на 2020 г, когато участва в шоуто „Като две капки вода”. В предаването тя не се представи особено добре, но пък беше винаги усмихната и позитивно настроена, с което си спечели симпатии.
Изпълнителката от години в Англия, но тогава се върна в България, за да участва в телевизионния формат. Заради пандемията престоят й у нас се проточи – вместо да тръгне обратно за Лондон, както бе предвидила, тя остана в страната ни още няколко месеца. Галка стигна и до родния си град Ямбол, където по думите й се отдала на готвене и ядене с роднини, съседи и приятели. Те я черпели с домашни сладкиши, а тя не можела да откаже и така постепенно съвсем се окръглила.
След като се завърнала в Лондон, Курдова най-сетне решила да мобилизра енергията си и да отслабне. „Положението е сериозно! Да направим каквото е необходимо, за да влезем в добра форма!”, призова бившата дуетна половинка на Миро. Резултатите от тренировките й обаче идвали бавно.
В музикалните среди отдавна се шушука, че допреди няколко години Галка била затънала в дългове и имала неизплатени кредити, затова избягвала да се връща в родината и се криела в Англия. Впоследствие обаче успяла да си стъпи на краката и да погаси финансовите си задължения. Сега тя си позволявала по-често да се прибира в София, но не искала да се установява тук за постоянно.
След разпадането на „Каризма”  изпълнителката прекрати сценичните си изяви и започна живота си от нулата в Лондон. Певческата й кариера се провали с гръм и трясък, след като партньорът й Миро я заряза. Според слуховете двамата се изпокарали за пари – Галка го завлякла с голяма сума и се наложило да потърси късмета си в чужбина.
В английската столица Курдова срещнала сериозни спънки – започнала от най-ниското стъпало като сервитьорка в заведение за бързо хранене. По цял ден разнасяла таблата и с носталгия си спомняла дните, когато дует „Каризма” бил на върха на славата. Преди да напусне България тя се закани, че ще се реализира успешно зад граница, но в началото възможностите й стигнали до това да бъде келнерка.
Че е заработвала сервитьорка, я издаде Миро, който навремето сподели в свое интервю, че очаквал много повече от нея. Тогавa той подхвърли, че уж много съжалявал за разпадането на дуета и професионалния провал на певицата. „Мъчно ми е за нея. Можеше да стане звезда от ранга на Мадона. Имаше всичко необходимо, не знам какво се обърка. Сега е просто една сервитьорка в чужбина“, изпусна се той „случайно”.
Не е тайна, че след края на „Каризма“ изпълнителите развалиха отношенията си заради различния стандарт на живот, който имаха. Докато Миро се радваше на материална стабилност и продължаваше да създава хитове, неговата бивша партньорка едва свързваше двата края с 1-2 участия в месеца. Галка взела назаем от приятеля си немалко пари, но после „забравила” да  ги върне. По това време имала и сериозен проблем с употребата на забранени субстанции, който още повече утежнил положението й.
Разочарован и обиден, Миро се отрекъл от нея и повече не я потърсил. Дори когато посещавал Лондон, за да се вижда със съпругата си Ели Златанова, която стопанисва местен ресторант, певецът не търсел никакъв контакт с Галка. От познати той разбрал, че е започнала работа като келнерка, но упорито отказвал да й се обади.
Докато Миро продължава да прави музика, Галка започна да се развива в друго поприще. Тя толкова се увлече по здравословните рецепти и готвенето, че създе своя фирма за кетъринг. Казва, че сега печели достатъчно, за да поддържа приличен стандарт на живот. В личен план пък  е открила любовта в лицето на барабанист, с когото живее под един покрив.

Прегледана: 1920

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече