Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

„Ергенът“ Евгени живеел с майка на две деца

Пианистът Евгени Генчев е гледал две чужди деца. Това сподели самият той в епизод от шоуто „Ергенът”, в което в момента е главен герой. Малко преди да приеме участие в риалитито, музикантът имал връзка с жена с две деца. В началото му било много трудно, но постепенно проблемите били изгладени и тази връзка го превърнала в човека, който е днес.

В риалитито „Ергенът” Евгени търпеливо изслушва всичко, което му споделят претендентките за неговото сърце, но трудно споделя подробности за себе си. Изключение направи с една от участничките – Елена, която тази година минава за най-интелигентната мома в шоуто наред с пухкавата Пам Велидис. Би Ти Ви излъчи миналата седмица запис от среща на пианиста с Елена, в която дамата с готовност хвърля дрехи и задръжки и плува без горнище заедно с 33-годишния музикант. Той толкова се отпуска с нея, че й разказва как е имал връзка с жена с две деца малко преди да влезе в риалитито.

От Би Ти Ви, разбира се, са монтирали записа, изрязвайки част от информацията. От това, което е останало, обаче става ясно, че на Генчев не му е било лесно да се справи с двете чужди деца. Той споделя, че се е чувствал притеснен и в началото е изпитвал огромни затруднения в общуването с малките. Логично е за тях да е било болезнено да го виждат с майка си. Младият мъж обаче се постарал и с много търпение и тактичност успял да се сближи с малките. Бил на 28-29 години, когато се е запознал с въпросната жена, и май е живял с нея.

„Не бях узрял за това, първоначално ми беше много трудно. Тази жена много ми помогна да стане това, което съм днес. Но беше много труден процес. Имах желание да се преборя с това, може би затова несъзнателно съм се вкарал в такава проблематична ситуация. Но в крайна сметка стигнахме до момент, в който децата ме търсеха за пример, те ме търсеха за съвет и мисля, че научих ужасно много от тях. Много трябваше да откърша от себе си, за да вървят нещата. Много трудно беше и можеш да си представиш раздялата”, разказа Евгени на Елена, която го награди за това откровение с щедри целувки. Връзката била дълга и сериозна. Малко след раздялата музикантът приел участие в риалитито на Би Ти Ви.

Преди да влезе в шоуто, Евгени, който от години живее в чужбина, е подготвил завръщането си у дома, в родния Пловдив, стана ясно от същия епизод. Щял да се установи в наследствената къща, в която е живял, след като навършил 10 години. „Там е старото пиано, на което съм се учил да свиря и съм му взел живота, там ми е роялът, багажът – всичко”, обясни пианистът на Елена. Липсвала му само „стопанка” на дома, която се надявал да намери в шоуто. Елена пък била убедена, че може да е достойна стопанка на неговата пловдивска къща.

Татуирната редакторка, също като ергена, за когото се бори, е от Пловдив. Но и тя като него с години е живяла в чужбина. Била се установила в Берлин, но си дошла в България, след като брат й изгубил детето си. Той трудно се справял с тежката загуба и тя се върнала, за да му помогне да се справи с депресията. Именно нещастието на брат й стана повод да се заговори за деца и Евгени да сподели, че има известен опит с отглеждането им. Явно вече е готов да стане баща, стига само да намери жена, която да му роди наследници.

Малко след като въпросният епизод бе излъчен от Би Ти Ви, тръгнаха слухове, че само след два месеца Евгени смятал да вдига сватба с Елена. Именно тя била победителката в риалитито, получила годежен пръстен във финалния епизод. Двойката нямала право да съобщава за връзката си преди финала на сезона. Влюбените били помолили за дискретност сватбената агенция, която организирала подробностите около най-щастливия им ден. Сватбата щяла да се състои в родния и на двамата Пловдив. Засега не е напълно ясно дали има истина в тези слухове, или става въпрос за пореден слух около риалитито.

Прегледана: 1920

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече