Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Коцето Калки: Ако ударя джакпота, ще пея на Еверест!

На числа, завещани от баща му, разчита Александър Балкански, Саня Борисова ще даде пари за благотворителност

„Ще участвам и ще си пробвам късмета с един фиш. Ако спечеля 8-те милиона, ще даря 10 процента за благотворителност, както повелява Библията, а с другите ще направя нещо креативно в областта на изкуството. Кой знае, може да организирам нов концерт на връх Еверест“, заяви Коцето Калки по повод натрупания джакпот в играта 6 от 49 на тотото. Довчера сумата беше над 7,8 милиона лева, но вероятно ще нарасне още до тиража, пише България Днес.

„Постоянно пускам тото! Баща ми ми завеща фиш с числа от 1956 година, когато беше първото тото. Оттогава до ден днешен играя с тези числа всеки четвъртък и неделя. Досега не съм печелил, но очаквам един ден да ударя крупна сума!“, коментира легендата на българския футбол Христо Бонев.

Цирковият артист Александър Балкански е печелил много пъти и вярва, че този път ще прибере милионите.

Актрисата Саня Борисова споделя, че иска джакпота от 8 милиона лева. Синеоката красавица е категорична, че всеки може да има късмет и да спечели. „Веднага ще си взема фиш. Ако спечеля, ще вложа голяма част от парите в благотворителност, ще инвестирам във филма, който в момента подготвям, и ако останат още пари, разумно ще ги разпределя“, разказа плановете си Борисова.  

Прегледана: 780

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече