Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Маргарита Михнева си търси скъп часовник

Хлевоустата журналистка милионерка отскочи до бутика на „Шопар” с мазна баничка в ръка

Маргарита Михнева отдавна е в пенсионна възраст, но продължава да се облича шикозно и с усет към детайлите. Онзи ден репортери на „Уикенд” засякоха 71-годишната хлевоуста журналистка да се разхожда в центъра на София, пременена с палто от естествен косъм, впит в краката й тесен бежов панталон и капела с периферия. На ръцете си госпожата имаше черни кожени ръкавици, а на очите – тъмни цайси. Същинска баровка!

Бившата тв звезда се спря пред павилион за закуски и си купи мазна баничка. Тя свали ръкавиците си, за да не ги изцапа с мазната закуска, а после хапна лакомо бутерката, крачейки и  разглеждайки витрините на магазините за дамска мода. Крайната й дестинация бе бутик за луксозни швейцарски часовници, намиращ се срещу парламента. Явно й е дошло време да си купува нов скъп хронометър.
Журналистката е редовна клиентка в обекта, стана ясно от приятелския й разговор с продавач консултанта. Облеченият с бяла риза господин много държи на нея, затова след разговора им я изпрати чак до входа.
През последните няколко години Михнева живееше предимно в Швейцария. В страната на най-вкусните шоколади, най-сигурните банки и най-точните часовници тя гостуваше на дъщеря си Неда. Щерка й преподава тенис в колежа „Льо Розе”, в който учат само милионерски отрочета.


Прегледана: 820

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече