Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мъчителна борба! Глория се справила с тежка депресия и с транквиланти

Глория борила с транквиланти мъчителните емоции, връхлетели я с тежка следродилната депресия, след като станала майка преди 26 години. Примата на фолка плачела често, изпадала в безпричинна тъга и отчаяние, гледала с часове в една точка и нямала никакво желание и енергия за нищо, дори да пее. Сънувала и кошмари, а когато тогавашният й мъж – композиторът Илия Загоров, опитвал да я успокои, Глория викала: „Не искам да пея, не искам сцена, не искам да виждам хора!”.

Глория тънела повече от година в това й състояние, а причините за него били преживяванията й по време на бременността и тежкото раждане. Това разкрива звездата на попфолка в книгата на д-р Емилова „Гладната революция”, в която са включени общо 25 истории на нейни пациенти.
„Раждането беше много тежко, едва не умрях. Лекарите отново ме сложиха на системи и след девет часа жестоки болки един от тях буквално седна на корема ми, за да излезе бебето”, признава Глория в книгата.

Певицата, която тогава била едва на 23 години, се изявявала на сцена и докато била бременна. Кариерата й се развивала бурно. Валяли покани за участия, понякога имала и по две на ден. Галина, както е рожденото име на хитовата изпълнителка, толкова мечтаела да е на сцена, че не можела да отказва изяви. Мобилизирала се и пеела, въпреки че в началото на бременността често й прилошавало. Може би забързаният начин на живот допринесъл и за безконтролното хапване по време, заради което качила 25 кг. Те се запазили и след като певицата родила дъщеря си Симона на 30 септември 1996 г., пише „Уикенд“.

Прегледана: 1830

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече