Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Къванч Татлъту в романс със Серенай Саръкая

Криминалната сага „Семейство“ ще е само 30 серии

През последните години и двамата обичани артисти предпочетоха участията в интернет сериали и рекламни видеоклипове. Сега, срещу солидни хонорари, те се превъплъщават в образите на Аслан – собственик на нощен клуб и син на влиятелна фамилия, и Девин – амбициозна и решителна психоложка. Двамата се запознават по време на полет от Измир до Истанбул и въпреки коренно различните си възгледи за живота, се впускат в бурен роман с непредвидими последствия. Първият епизод на сериала вече достигна близо 10 милиона гледания в Ютуб, а моделът на провокативния тоалет, с който героинята на Саръкая се появява във втората серия, е разпродаден само за една вечер.

На фона на огромния интерес към продукцията, надхвърлящ пределите на Турция, създателите й са категорични, че тя ще продължи само 30 епизода и няма да има втори сезон. Това е и едно от условията, които Татлъту поставя, за да се включи в нея, пише Галерия.

Първоначално поредицата е запланувана като римейк на американския хит „Семейство Сопрано“, а като основна двойка са спрягани Ибрахим Челиккол и Йозге Йозпиринчджи. Впоследствие сценарият е променен изцяло и образите на Аслан и Девин са поверени на Къванч и Серенай.   

Прегледана: 2700

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече