Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Дария Симеонова купонясва в пещера - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Дария Симеонова купонясва в пещера

Дария Симеонова е купонясвала с часове в пещера в Куба, сподели самата актриса. Тя е била в островната държава заедно със своята половинка и публикува в социалните мрежи своеобразен пътепис от ваканцията си.

„Музика и пещери. Може би съчетанието е малко странно, но музиката в Куба звучи почти само за чужденците. Видяхме легендите от „Буена Виста Соушъл Клуб”, приказните танцьори от „Тропикана” и единствения нощен клуб, в който попаднахме, беше в пещера. Не знам за безопасността вътре, но партито беше такова, че нищо не сме снимали”, сподели Дария, пише Уикенд.

Тя разказа също така, че в Куба е харесала не много популярен плаж, морето около който било пълно с морски звезди. Актрисата била впечатлена и от малките градчета Винялес, Сиенфуегос и Тринидад, където се усещало „кубинското безвремие”, а музиката се дочувала от салоните за танци – халета, в което свирят музиканти.

Прегледана: 1170

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече