Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Наско Сираков превзел сърцето на Илиана със стихове на Евтим Евтимов

Илиана Раева е едната половина на може би най-звездното и спортно семейство у нас. След сватбата с легендарния ни футболист Наско Сираков никой не им давал повече от 2-3 години заедно. Тази година двамата, вече и щастливи баба и дядо, ще отбележат 40 години брак, пише Уикенд.

Заварката става в началото на 80-те, когато Сираков е изгряваща звезда на „Левски”, а Раева е на гребена на вълната в гимнастиката. Наско я виждал по телевизията, а веднъж я мернал на „Герена”. За връзка използвал съотборника си Краси Коев, който живеел в същата махала с Илиана – „Сухата река”.
Като разбрала, че някакъв футболист ѝ е хвърлил око, засуканата грация само изпуфтяла с пренебрежение. Сирака обаче чакал цял месец за среща и накрая го огряло. Там футболистът се влюбил от пръв поглед и успял да си спечели още вечери. Превзел сърцето на Илиана с любовни стихове, предимно на големия ни лирик Евтим Евтимов. Само година след като се залюбват, вдигат сватба. Първите години от съвместния им живот бил огън и жупел. По-голямата част от обкръжението на Сираков като млад футболист са ергенчета и ценители на бохемския живот начело със съотборниците му Божидар Искренов – Гибона и Емил Велев – Кокала. Случвало се е Наско да не се прибере навреме от някоя вечеринка. Тогава крайно ревнивата Илиана избухвала като Везувий. Наред с крясъците трошала кухненски съдове, порила дюшеците на леглото им с ножица. Накълцвала дрехите му на ленти, а веднъж дори му изхвърлила цял куфар от 17-ия етаж на блока.
„Имаше период, в който през две седмици купувах сервизи, тъй като нямаше с какво да ядем и пием”, признавала е Илиана за буйната им любов на младини.
А как Наско гасял пожарите? „С много секс. Това е най-добрият начин да укротиш дива жена”, откровеничи футболната легенда. С времето нещата се успокояват, стават родители, заедно преминават през не едно и две препятствия и в спорта, и в живота.
„Осъзнах, че причината за това е Илиана, тя укрепи брака ни, за да издържи толкова време”, признава още славният левскар.

Прегледана: 1020

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече