Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Дара изгоря на остров Занзибар - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Дара изгоря на остров Занзибар

Певицата Дара сподели, че е изкарала незабравима почивка на остров Занзибар с приятеля си Ервин Иванов. Случило се обаче и нещо неприятно – изгоряла от силното слънце. Изпълнителката се заплеснала и забравила да се намаже със слънцезащита, пише Уикенд.

В резултат на това почервеняла като рак, а впоследствие кожата на гърба ѝ се обелила. „Никога не забравяйте предпазното мляко за лице и тяло! Много е важно!”, съветва музикалната звезда.
От миналата година Дара има връзка с Ервин Иванов – доктор по фармакология, който защитава дисертация върху разработването на иновативни медикаменти от канабис. 

Преди време той е бил сгоден за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева, но така и не стигнали до сватба. Причините са разлъката са неизвестни, но вероятно става въпрос за несходство в характерите. Дали ще сложи годежен пръстен и на ръката на певицата, предстои да разберем.

Прегледана: 2355

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече