Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Диана Димитрова се залюби с човек на Кирил Домусчиев

Отскоро 32-годишната Диана Димитрова има връзка с пиара на „Лудогорец” Владислав Трифонов, твърди се в светските среди. Въпреки че двамата не коментират публично връзката си, Трифонов придружи Димитрова по време на откриването на последната й изложба в столична галерия, след което сподели с приятелите си в личния профил във фейсбук: „Докосване” – една силно завладяваща изложба, творение на най- красивата художничка сред актрисите и най-красивата актриса сред художниците Диана Димитрова. Респект!“
Публикацията бе придружена с кадър от културното събитие, което се състоя на 7 март. На него Диана и Владислав се гледат влюбено и са прегърнати на фона на една от новите й картини, обединени под наслов „Докосване“. Именно и затова постът на Трифонов започва с тази дума.
Пиарът работи в Лудогорец от 2012 г., наскоро той участва в предаването „Стани богат“, където се представи силно, печелейки 10 000 лева. „Уикенд” научи, че наскоро 46-годишният Трифонов си е присадил коса, явно за да е красив за новата си любима.
Преди време се понесе мълвата, че Диана има повече от професионални отношения с адвоката си Антон Станков. И двамата обаче категорично отрекоха слуха, че са прекрачили границата на служебната комуникация.

Прегледана: 1625

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече