Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Жорж Башур разплака Емилия в тв ефир

Емилия се просълзи в ефира на Би Ти Ви, когато бе гост в предаването „120 минути”. Гласовитата певица не сдържа емоциите си, когато водещият Светослав Иванов я изненада с послание от съпруга й – бизнесменът Жорж Башур.
„Здравей, любов моя! Знам колко силно ще бъдеш изненадана от моето включване, но това е целта. Честито! Новият ти проект „Българи юнаци” е факт. Висока летва, голяма отговорност, но ти го можеш. Поднесе го в модерен стил, украси го с български фолклор. Смело. Господ обича смелите, а смелите си имат всичко. Обичам те!”, каза Жорж Башур във видеото. Фолкпевицата не сдържа сълзите си и с разтреперан глас сподели: „Не очаквах и затова… Той знае за какво се разстроих”.
Минути преди да бъде излъчено посланието на Жорж Башур, Емилия за пореден път изтъкна огромната му роля в живота си. Тя неведнъж е споделяла, че бизнесменът я подкрепя във всичко, включително я мотивира да се осмели да се включи в международните проекти, които днес са сред големите хитове в репертоара й. Благодарение на съпруга си милионер, Емилия се радва и на свобода в професионален план. „Сега се чувствам най-свободна да творя и да правя това, което обича”, каза Емилия.

Прегледана: 1890

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече