Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ива Давидова отрича за пиянските си нощи

Изпълнителката на война с втория си мъж, получила смс от любовницата му

Епична съдебна битка се задава за фолклорната певица Ива Давидова и втория й съпруг Димо Кирилов. Доскорошните партньори в живота, които имат дъщеря Валена на 2 години, направиха взаимните си обвинения публично достояние, след като се разчу за разлъката им. Изпълнителката призна в интервю за радио „Веселина” в края на февруари, че е подала молба за разтрогване на брака, след като получила смс от любовницата на мъжа си. Той пък я твърди, че певицата криела детето вече година, въпреки отчаяните му опити за среща. Освен това обвини доскорошната си съпруга в системно пиене, заради което често се събуждал… опикан, пише Уикенд.

Историята е от преди година, сподели Ива Давидова преди дни. В това си интервю тя потвърди излязлата информация в медиите, че е подала молба за развод, предвид обстоятелствата, а именно, защото искала да запази достойнството си и това на дъщеря си. Не искала да живее в лъжа и измама. Въпреки всичко продължавала да вярва в любовта. Винаги е мечтаела да има щастливо семейство, а отношенията с мъжа й да са като хармонични като тези на родителите й. За жалост засега не се получавало. Така, емоционално, фолклорната певица потвърди информацията, че се развежда с втория си мъж, защото той има друга жена. Разбрала от самата любовница. Ива Давидова получила смс от въпросната дама. В съобщението пишело, че певицата вече не е централната фигура в живота на своя мъж, а странична. Според слуховете, новата жена в живота на мъжа й се казва Радостина и е чистачка.
Съпругът Димо Кирилов потвърди само, че познава жена с това име в не по-малко емоционален пост във фейсбук, веднага след първите статии за развода му. Радостина – „жена, която много харесвам”, изтъква той, не е чистачка, а лаборантка. Освен това е на 37 години, а не на 40+. „Бизнес дама е, на която Ива Давидова не може да стъпне на малкия й пръст, за жалост ми е само бизнес партньор. По случай лъжите, с които я напада Давидова, тя ще си потърси адекватната справедливост в съда. Няма да остане нищо не разкрито!”, написа съпругът в социалната мрежа с идеята да се защити.
Димо Кирилов, който живее и работи в Германия, загатна за смайващи случки по време на брака си с фолклорната изпълнителка, като някои от тях тепърва щели да бъдат разкрити, вероятно в хода на развода. „Пожелавам на всеки, който не ми вярва, да живее поне месец с Ива Давидова! Да я гледа сутрин как започва с бира, на обед минава на вино и вечер завършва с узо или уиски! Да си легне до теб и както не всяка вечер, но през вечер да се изпусне и ти се събудиш опикан. Всеки ден да търсиш скандалите с хората, защото това за нея е реклама и се чувства горда”, написа още съпругът.
„Грозни думи, клевети и обиди” – така определи Ива Давидова разкритията на мъжа си. Тъкмо, защото си ги позволявал към майката на дъщеря си, фолклорната изпълнителка се чувствала огорчена повече, отколкото от авантюрата, връзката или каквито отношения имал, както обясни. Певицата, която явно не вярва на твърденията му, че няма любовница, изтъкна разочарованието си, че той си позволил да напише подобни неща, които един ден детето им ще ги чете. Подчерта огорчението си, че съпругът й не успял да запази достойнството й и това на дъщеря им. Ива Давидова през сълзи сподели още, че се почувствала като глупачка, че е повярвала в тази любов.
„Гледам сама детето си във всеки смисъл. Благодари на майка си, че ми помага”, сподели още певицата, признавайки, че съпругът й не се вижда с дъщеря им. Той обаче твърди, че това не е по негово желание. „Относно дъщеря ми, от една година е укривана от мен и нямам никакъв допир до нея. Има неща, за които ще останете шокирани, но това ще разберете впоследствие. След като разговарям с МВР! И за измамата, която сътвори Давидова, която открадна от мен огромна сума пари!”, разкри Димо Кирилов.

Прегледана: 1770

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече