Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Емилия отказа цигарите заради Жорж Башур

Не осъзнавала колко й пречат, дълго време се измъчва, че не може да ги откаже

Емилия най-после спря цигарите и върна гласа си от младини, похвали се самата тя наскоро. Хитовата певица призна, че никога не е вярвала, че този порок толкова ще й пречи. Разбрала го едва след като го надвила и влязла в студиото да запише наново песента „Българи юнаци”, която представи преди дни, пише Уикенд.

До преди да спре цигарите, Емилия, която вече не пуши повече от 2 години, не усещала да пречат на гласа й. Причината е, че е била пушачка доста години от съзнателната си кариера. „Не знаех какво е без тях”, казва тя. Отказала цигарите, когато забременяла с Жоржина през лятото на 2021 г. До днес не е запалила дори една.
Веднъж, докато била в студио, Емилия решила пак да пробва да запише „Българи юнаци”, която имала от 5 години. „Гласа ми се беше изчистил от цигарите и беше кристално чист. Звучах уникално! Много се изкефих и я записах на един дъх”, похвали се Емилия. А откакто има песента, тя я е записвала над 10 пъти, но не се решавала да я представи, понеже все нещо не й достигало. След като записала последния път песента и харесала кристалното си звучене, а румънският хитмейкър Кости Йонита, който е автор на музиката и аранжимента внесъл малки промени, Емилия била сигурна, че е време да я представи пред публика.
„Чух гласа си по един начин, по който звучах още преди 10-15 години”, радва се певицата от Гълъбово. Чак като записала парчето на един дъх, разбрала колко много са й пречели цигарите преди това. До този момент 41-годишната изпълнителка не го осъзнавала. „Много ме мъчеше това, че не мога да ги откажа”, призна певицата. Тя обичала да пуши, било й удоволствие, заради което се затруднявала в отказването си от този порок. Емилия успяла, благодарение на волята си и на помощта на мъжа си – бизнесменът Жорж Башур, който никога не е бил пушач.

Прегледана: 2675

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече