Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Софка харчи пачки в мола, слуга й пмъкне чантите

Софи Маринова не пести пари за подаръци. Ромската перла пръска с лека ръка стотачки. Изпълнителката обиколи столичен мол миналия уикенд, като се отдаде на стабилен шопинг. Софка бе придружавана и от мъж, който играеше ролята на асистент и носеше покупките. Ромката първо купи подаръчна кошница с бонбони, вино и сладкиши, а след това се насочи към щанда с парфюми, където избра аромат за новото си гадже, което усилено крие, пише „Уикенд“.

Ромската перла от години има мания към парфюми, която не крие. Маринова притежава над 200 шишета с аромати. „Любими са ми тежки и класически миризми като „Шанел №5”. Не знам колко пари хвърлям за парфюми, но почти няма ден, в който да не си купя нов. Даже като отида някъде, и ме питат – на какво миришеш, аз казвам – не знам. Винаги правя коктейл – поне 10 парфюма наведнъж пръскам. Всички марки ги имам” – признава Софка, която е истинска „ароматна бомба”. Изпълнителката си тръгна от мола с няколко чисто нови парфюма, забелязаха папараците ни.

В последно време легендата от Етрополе не спира да се разкрасява и тунингова. Тя плаща немалка сума на един от най-добрите пластични хирурзи в България, за да изглежда вечно млада, но вече придобива комичен вид. 47-годишното гласище се е превърнала копие на египетския фараон Тутанкамон, който умира като юноша, а тялото му я положено в 4 позлатени ковчега, поставени един в друг. Изпълнителката на „Стари рани“ на няколко пъти си е коригирала и повдигала бюста, има хиалурон в устните, филъри в лицето и „татуирани” плътни вежди, които й придават особен вид.

Ромската перла пръсна над 2000 лева на едночасовата си обиколка из търговския център, а след нея вървеше верен слуга, който мъкнеше увеличаващата се бройка чанти. Мъжът изпълнява ролята и на шофьор при Софка, а тя му се отплаща с щедра заплата.

Прегледана: 1960

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече