Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

С честен труд! Гала спи в легло за 15 бона

Гала и мъжът й профукали с лека ръка половин милион лева за чисто новата си вила с гледка към язовир Искър. В края на декември водещата и 12 години по-младият й любим се нанесоха в имота за чудо и приказ, пише Уикенд.
Там те посрещнаха и поредицата от празници. Тв звездата отвори вратите на имението си специално за зрителите на нейното предаване, но вместо с похвали, бе засипана с възмутителни коментари за разкоша, в който тъне на фона на повсеместната бедност и криза.

Блондинката не пропусна да се изфука с огромната парична инвестиция, която са направили, като спомена, че абсолютно всички мебели вътре били направени по поръчка и от най-висок клас материали. Проектите и изпълнението били на българска фирма, от която тя останала изключително доволна.
Гала пусна камерите и в спалнята. Там тя се похвали, че заедно със Стефан вече спят на умно легло, последен писък на технологичния напредък. Цената му не пада под 15 000 лева. Управлението на позициите на леглото става чрез бутони и гласови команди.


Прегледана: 1470

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече