Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кипра! Джулиана Гани роди с грим и прическа

Джулиана Гани роди втория си син, който носи името Кай Теодор Гецов. Блондинката роди в частна болница на 16 януари и веднага се похвали с много снимки от родилната зала. „Уикенд” забеляза, че силиконката е отишла да ражда силно гримирана. Тя беше с огромни изкуствени мигли, очна личния, опушен грим, руж, фон дьо ден и червило. Пловдивчанката е и с прическа, както и черен лак за нокти, което потресе хората.

„В семейството ни дойде огромно щастие – днес точно в 12,57 ч. се роди Кай. Бебчо ни изненада с много коса и големи сини очи.  Името му означава „океан” и „триумфиращ”, а за нас Кай е любов. Освен това Кай носи първата буквичка на баба си Катя. По-интересното е, че идеята ни даде първородният ми син Давид, който много обича приказки и беше чувал името Кай в някаква история. Благодаря ти, Теодор, че реши да бъдеш с мен в родилната зала през цялото време и заедно посрещнахме чудесния Кай. Благодаря на екипа на болницата и д-р Доленска, че са до нас в този момент” – написа Джулиана и публикува кадър с бебето, но скри лицето му със стикер.
Бащата на бебето е полицаят от Велико Търново Теодор Гецов. Двамата все още не живеят заедно, но ченгето пътува между родния си град и Пловдив, където възнамеряват да отглеждат малкия Кай.
Припомняме, че Гани избра името на бебето още миналата година. Малкият й син е кръстен  в чест на майка й Катя, която всъщност е Екатерина. Последната буква „й“ била по линия на родителите на Теодор.

Кай идва от гръцки език и означава „Роден на земята“. Силиконката се допитала и до астролог, който я уверил, че изборът е повече от подходящ – предвещавал амбиция, импулсивност, развита интуиция, доброта, практичност и искреност. Всъщност Кай означава много различни неща на много различни езици. На японски – „океан”, „черупка”, а на китайски – „триумфиращ”. На баски (етническа група в Испания и Франция), кай означава „пристанище”, а на шведски – „радвайте се”. От тайландски се превежда като „пиле”. Дъщерята на Алекс и БебоХалваджиян, която е внучка на Маги Халваджиян, също се казва Кай, отбелязва „Уикенд“.

Прегледана: 2900

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече