Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Сбъдва се желанието му! Иво Аръков ще става баща

Приятелката на актьора Габриела е бременна в 6-ия месец

Иво Аръков ще става баща, научи „Уикенд” от сигурни източници. Приятелката на актьора – младата Габриела Николаева, е бременна в 6-ия месец. Ако всичко е наред, напролет в дома на звездата ще се чува бебешки плач.

Още преди близо година Иво Аръков сподели публично, че е готов да стане баща. Това беше периодът, в който той за първи път започна спокойно да говори публично за личния си живот, след като в продължение на години го пазеше в тайна. Именно тогава стана ясно, че има сериозна приятелка, с която се е запознал в началото на пандемията и вече живее с нея. Това е пловдивчанката Габриела Николаева. Момичето е с 13 лазарника по-младо от 34-годишната звезда. На нейната възраст никой не очакваше, че ще бърза да ражда. Явно обаче много обича актьора, защото вече е в напреднала бременнос. За Нова година двойката беше в Милано и показа свои снимки в цял ръст. От кадрите прави впечатление, че Габи наистина изглежда наедряла в корема и кръста, но тъй като е с широко палто, това няма как да се смята за доказателство, че очаква дете. Според хора от обкръжението на двойката обаче тя е бременна.
Това ще бъде първото дете на Иво и Габриела, но не и първата бременност на бъдещата майка. Двойката вече имала неуспешен опит за бебе. За съжаление, Николаева пометнала. Сега обаче бременността вървяла безпроблемно и бъдещите родители се надяват след 3 месеца да се радват на здраво бебе. Спонтанният аборт при предишния опит за дете направил двойката суеверна и я накарали да пази в тайна новината за престоящото раждане.
Родителите на Габриела очаквали бебето с трепет, но в същото време не били във възторг, че дъщеря им е решила да ражда толкова млада. Габи е на 21 години – период от живота, в който повечето съвременни момичета учат в университет, сменят гаджета и обикалят нощни клубове.

Николаева обаче ще трябва да се затвори вкъщи и да сменя памперси. Говори се, че нейните родители са доста заможни и са си представяли съвсем различно бъдеще за дъщеря си. Те се надявали да я изпратят да учи в чужбина, да се образова добре и да изгради солидна кариера, преди да хукне да забременява и ражда. В същото време обаче родителите й са били горе-долу на същата възраст, която тя се е родила.
Въпреки предстоящата поява на бебето, Иво и Габи засега не смятат да узаконяват връзката си с брак. Актьорът вече има един неуспешен опит зад гърба си. Преди да срещне актуалната си любима, той е бил женен за рускиня, с която се развел, а след това тя починала.

Прегледана: 1570

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече