Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Mилена Славова започна ремонт! Търси плочки с мъж до себе си

Компаньонът й я докосва нежно по устните и рамото, докато разглеждат асортимента на строителен хипермаркет

Милена Славова ще променя интериора в дома си. Веднага след празниците 56-годишната рокаджийка посети голям столичен магазин за строителни материали и обзавеждане, а компания й правеше мъж на средна възраст. Облеченият в черно господин вероятно бе неин приятел. Той се държеше мило с нея, а на няколко пъти двамата се докосваха нежно и влюбено, пише Уикенд.

Милена е едрогабаритна мадама, но въпреки това е готина. Тя винаги се е отличавала с екстравагантния си стил и този ден не бе направила изключение. Изпълнителката на култовите в началото на 90-те години песни „Не’ам нерви” и „Директор на водопад” носеше огромно палто в цвят екрю от изкуствена овча кожа, клин със змийски принт и жълти боти. Косата й пък бе нашарена в червено и розово и вързана на конска опашка. Винено червило, големи обеци тип халки и очила допълваха смелата визия на рок тигрицата.
Първата дама на БГ рока си търсеше плочки и внимателно разглеждаше мострите в магазина. Приятелят й компетентно я консултираше, а докато й даваше съвети, понечи да фиксира пиърсинга под долната устна на певицата. После пък нежно я докосна по рамото и на лицето му грейна широка усмивка.
В крайна сметка Милена си тръгна от магазина с празни ръце. „Нека да обиколим и другите строителни хипермаркети, да видим те какво предлагат. Тогава ще взема окончателно решение”, обяви певицата на компаньона си.

Прегледана: 1435

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече