Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

1001 нощи! Мис България стана арабска принцеса в Абу Даби! (СНИМКИ)

„Твоята арабска принцеса!“

Това написа Мис България 2020 Венцислава Тафкова под една от снимките си в Абу Даби. Облечена в тъмно синя тога с арабски мотиви, родната миска позира смирено пред една от най-известните джамии в емирството – „Шейх Зайед“.

Според запознати с модата на Средния изток подобна абая може да достигне цената от 700 долара, дори и повече. Тогите са предпочитани най-вече от арабските принцеси и са символ на скромност, макар да се говори, че под тях жените са облечени по последен писък на модата.

Тафкова не само прилича на арабска принцеса, но и нищо чудно да стане такава. Тези дни зеленооката моделка призна, че в Дубай се е запознала с местен милионер, който бил омаян от красотата й. Дали пък именно той не я е завел в Бялата джамия?

Откакто е в Дубай, миската демонстрира изключително висок стандарт и не е ясно сама ли посреща нуждите си, или с помощта на някой благодетел.

Със сигурност Тафкова няма да е първата родна красавица, позлатена от арабски милионер. За пример ще дадем фолк певицата Емилия, която дори се омъжи за такъв, Мис България Ивайла Бакалова, както и моделката Моника Валериева.

Прегледана: 3740

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече