Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Бременната Джулиана Гани готви и чисти на високи токчета

Като една добра домакиня, колкото и да е невероятно, моделката се вихри в чистенето… по токчета. Пишман домакинските ѝ умения сащисаха феновете ѝ. Е, вероятно не си го причинява наистина, но по-важното явно е да се покаже пред хората.

Така, в пореден повик на рекламирането на нещо си, Джулиана Гани взе парцала, пусна прането, даже изпържи едно яйце. И всичко това с възможно най-високите обувки, които успя да изнамери у дома. Напъните ѝ да изглежда като отлична домакиня, удариха на камък – най-вече заради токчетата. Всичко можеше да бъде в кръга на шегата, разбира се, ако все пак не бе намерила начин да предизвика усмивки, пише Клюки.нет.

Бъдещото мамче едва ли се застоява особено в кухнята. Предвид всичко, което ни показва, подобни дейности може би все пак се случват от време на време. Колко му е да изпържиш едно яйце, накипрен в най-новите си дрехи! На Джулката обаче по-скоро не ѝ остава време от ходене по ресторанти и екскурзии в чужбина.

След като краси Прага и ред други европейски градове, Коледа може би е подходящият момент да погледне и дома си. Скоро бебето ще се появи и вероятно няма да ѝ остава толкова свободно време за почивка.

Прегледана: 5090

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече