Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

А уж я мразеше! Мария Илиева пропя чалга

Певицата, която години наред скачаше срещу чалгата, си намери първа дружка по пеене в лицето на Преслава. И макар нейният хит “Лъжа е” да не е типичният кючек, все пак спада в графата на така недолюбваната от попизпълнителите музика. Лека-полека редица популярни лица взеха да лъскат имидж с попфолк парчета.

След като бившият ѝ предаде фронта в името на славата, към днешна дата и Мария Илиева използва недотам почтени прийоми, за да се завърне в светлината на прожекторите, пише Клюки.нет. Така двете диви изведнъж се оказаха на една и съща сцена. Изпълнението безспорно им се получава добре.

На практика браншът е категорично против чалгата, още повече да припява на подобни ритми. Мария Илиева също прекрачи границата и буквално си спретна дует с колежката си по песни. Кой на кого метва по едно рамо, никак не е ясно.

Преслава е достатъчно познато лице в България и достатъчно добра в уменията си, за да разчита на подкрепа от страна на друга певица. По-вероятно, разбира се, изглежда Илиева да трупа точки от подобен музикален дует.

Прегледана: 3725

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече