Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Класна и изтънчена визия: Топ 4 на цветовете при официалните рокли

Роклите от най-висок клас ще ви превърнат в принцеса на бала, където и да се появите, а цветът ще подчертае предимствата на природните ви качества

Не съществува правило, което да ви наложи категорична забрана по отношение на цветовете на официалните рокли.

Ще се съгласите вероятно обаче, че един и същи елегантен модел предлага напълно различно излъчване, ако е в черен или в пъстър, ярък тон?

Наистина, може да няма закони в модата, но тя не само задава своите тенденции, а и се грижи да възпитава вкуса ни към стил и висок клас облекло. Съвсем заслужено може да й отдадем нужното внимание и да обобщим кои са основните цветове при бутиковите и стилни вечерни рокли за празнични събития:

  1. Бяло

Нежната гама е запазена не само за сватбените рокли. Тя е прекрасна възможност да подчертаете своето невинно излъчване, като уникалното й присъствие хармонизира с естествения цвят на кожата и косата ви. 

  • Черно

Цвят, който поставяме на второ място, но той смело може да завоюва всички челни позиции. Със сигурност и във вашия гардероб се крият достойни представителки на дамските рокли в най-тъмния нюанс.

Той не е запазена марка само за блондинките, но те го обожават, защото прекрасно контрастира на природните им качества.

  • Червено

За дамите в червено неслучайно и песни са създадени. Огън, привличане, доминиращо присъствие и зашеметяваща женственост – ето така накратко може да бъде описана гледката.

А дълга официална рокля в страстната гама може да се конкурира по класа и вечно обожание със завладяващата представителка в черно! 

  • Пурпурно

Мистериозните дами предпочитат да го използват вместо червеното. Силна доза магия е заложена във виолетовото и всички негови нюанси, а пленяващите представителки на нежния пол познават своята скрита сила, която могат да изразят с очарование в подходящия момент.

Разглеждайки офертите из онлайн бутиците за дълги рокли, помнете, че от  първостепенно значение остават материите на избрания модел и вложените премиум материали при изработката й.  

Как да откриете своята официална рокля

След като вече имате известна насока за цвета, отворете категорията с официални рокли, за да започнете пътешествието си из света на модата.

В онлайн магазина на Lorreti може да избирате между къси или дълги кройки, което е препоръчително да съобразите с фигурата си, а и с повода, на който ще присъствате.

Ето ви прекрасна възможност!

Ще откриете многообразие от цветове, включително и топ актуалното изумрудено зелено. Разполагате с неограничени параметри да експериментирате с окончателната си визия, стига да съумеете да откриете нужния баланс за изискан и изтънчен резултат.

Не подценявайте правилото за конкретния повод. Винаги бъдете адекватна на събитието.

Партитата в приятелска компания предполагат повече свобода при дрескода, докато при коктейлите, ако не е указано изрично друго, официалната вечерна рокля е задължителен атрибут.

Ако сте гостенка на сватба, това изисква да бъдете умерена при модела по отношение на дължината на роклята: тя не трябва да е прекалено къса. Не забравяйте и да уважите булката, ако има зададен цвят за ритуала. И не на последно място – не й отнемайте красивия миг, съветваме ви да пропуснете бялото и да го запазите като вариант за тоалет при следваща празнична проява.

            Дизайнерски рокли онлайн

Предимствата на покупката от онлайн бутик за официални рокли са неизмерими, предвид забързаното ни ежедневие.

Доставката е безплатна над определена стойност, а ако премерите и не се одобрите, може да върнете или замените продукта в рамките на 14 дни. Плащанията са ви защитени и избирате стоката от удобствата на дома си.

Позволете си поне подготовката за тържествената вечеря или парти да протече спокойно и осъзнато, защото именно в тези мигове изживяваме пълноценно живота си.

Преобразете се в принцеса и се насладете на приказката, която ви предстои!

Прегледана: 4810

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече