Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Екранната Сюрея от „Завинаги” сключи брак №2: Аслъ Енвер каза „Да!” на бизнесмен

38-годишната актриса се омъжи в тесен кръг

Аслъ Енвер пак е омъжена жена. 38-годишната актриса лично се похвали за промяната в семейното си положение, споделяйки в социалните мрежи снимки от сватбената си церемония. „Казах „Да!”, написа тя под кадрите.

Венчалната церемония на екранната Сюрея от „Завинаги” и бизнесмена Беркин Гьокбудак била в много тесен кръг. На младоженците кумували продуцентът Санер Аяр и сценаристът Джихан Чалъскантюрк, пише Уикенд.
Госпожа Енвер сменяше често мъжете си в последно време. През пролетта тя делеше покрив и постеля с милионера Йондер Йозтархан, а преди това спеше с баскетболиста Керем Тунчери и поп изпълнителя Мурат Боз. В периода 2012 – 2015 г. неин съпруг пък беше колегата й Биркан Сокуллу.
Аслъ е сред топ красавиците на турската тв индустрия. Тя е родена на 10 май 1984-а в Англия и до 12-годишна възраст живее на Албиона. В кралството на Чарлз III хубавицата завършва гимназия по изящни изкуства, а висшето си театрално образование получава в Истанбул – в университета „Златен рог“.
Дебютът на Аслъ на малък екран е през 2003-та с второстепенна роля в сериал. Този тв ангажимент не й носи голяма популярност, но затова пък следващият – в теленовелата „Мечтатели”, я прави звезда в много страни по света.  
Звездата от „Завинаги” не винаги е била красавицата, която е днес. В ранната си младост тя тежала с 20 кг повече, имала топчесто лице и сплескан нос. В онзи период мъжете не въздишали по нея, а дори я смятали за грозновата.
От наднорменото си тегло родената в Англия туркиня се спасила с драстична диета. Безформения си обонятелен орган пък разхубавила с операция.

Прегледана: 4795

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече