Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Родните звезди свалят ударно килограми – лунната диета е топ!

Режимът топи по 3 кг за денонощие и няма йо-йо ефект

Влиянието на Луната върху човека е безспорно, включително и върху тялото, пише Ретро. Затова още преди време е била измислена и прочутата лунна диета, която множество звезди в България и по света спазват редовно. Тя е много популярна, защото дава изключително добри резултати не само за регулиране на теглото, но и за здравословното състояние. Хората, които са я практикували, твърдят, че изгубените килограми не се връщат.

Ако се изпълнява правилно, само за денонощие се горят до 3 кг от излишното тегло. По време на лунната диета са позволени минерална и изворна вода, чай с мед, прясно изцедени плодове или зеленчукови сокове. Вторият вариант е 72-часов.

При него 24 часа преди настъпване на съответната фаза до 24 часа след изтичането й – веднъж в месеца – най-добре на пълнолуние или новолуние, се приемат само вода, чай, прясно изцедени плодови или зеленчукови сокове. Ако ви е трудно да издържите само на течности, през първия ден похапвайте сурови или варени зеленчуци, втория ден изкарайте на вода, чай и сокове, а през третия консумирайте вода, ананас и гъби (варени или приготвени на пара).

Част от българските знаменитости, които практикуват лунната диета, са примата на естрадата Лили Иванова, топмоделката Диляна Попова, фолкзвездата Глория, Катя от дует Ритон, Нели Рангелова, а в световен мащаб сред най-големите почитателки на режима са Деми Мур и Шарън Стоун.

Прегледана: 5065

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече