Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс Кръстева става водеща на „Тази сутрин”

Сестрата на Нети се връща в БиТи Ви след година майчинство

Златимир Йочев май вече няма да води сам сутрешния блок на БиТи Ви, шушукат в телевизията. Най-пресният слух там е, че след дълги месеци търсене шефът Антон Хекимян най-накрая е избрал коя да наследи внезапно напусналата Биляна Гавазова. Това е Алекс Кръстева. Бившата водеща на „Тази събота и неделя” се връща на работа след година майчинство и най-вероятно ще я направят лице на „Тази сутрин”.

Александра Кръстева, за която преди време стана ясно, че е сестра на певицата и актриса Антоанета Добрева-Нети, слезе от екрана в края на май миналата година, като съобщи, че е бременна. Миналия понеделник тя и съпругът й – бизнесменът Владислав Стоянов, отпразнуваха първия рожден ден на своя син Виктор. В БиТи Ви първата година на бебето обикновено е моментът, в който майката се връща на работа – там рядко ползват допълнителната година отпуск, която се полага по закон. Алекс няма да направи изключение. Тя вече подготвя почвата за завръщането си в нюзрума, а дни преди рождения ден на детето се появи и на партито за 22-та годишнина на новините в телевизията. Там била споделила, че смята скоро да се върне на работа, като се надява отново да се изявява пред, а не зад кадър.
Антон Хекимян няма как да върне къдрокосата си колежка в „Тази събота и неделя”. След като тя излезе в дългия си отпуск, той направи промени в екипа и структурата на предаването. Вместо с три водещи през двата дни на уикенда, както преди, шоуто вече е с четири водещи, разделени по двойки – колежките на Алекс – Диана Любенова и Жени Марчева, са на екран в събота, а в неделя са Мария Цънцарова и Петя Дикова. В новините също няма нужда от нови водещи. Преди няколко месеца се търсеха две за вечерната емисия, но местата вече са заети от Мария Ванкова и Поли Гергушева. Последната стана новинарка именно когато се върна на работа след отпуск но майчинство. Преди да роди, тя беше лице на „Култ”, но наследницата й Натали Трифонова се оказа с по-висок рейтинг на тази позиция, затова Поли мина в нюзрума.
Алекс може да се окаже идеална партньорка за Златимир Йочев. Неговата бивша колежка Биляна Гавазова напусна през пролетта и оттогава той работи като вол сам в предаването с продължителност три часа и половина. То е замислено с идеята, че ще се води от двама души, които да си делят темите. Но това вече месеци наред не се случва. За мястото до Йочев пробваха няколко новинарки, включително кореспондентката в Германия Натали Пашева. Тя обаче отказала да се върне за постоянно в София, тъй като мъжът й работи в Германия и, естествено, държи да е с него. При Алекс подобен проблем няма. Тя е достатъчно амбициозна, за да жертва съня си в полза на работа в престижния сутрешен блок през седмицата, особено ако това може да й осигури повече време със семейството вечер и през уикендите.
В случай, че плановете да си партнира в Йочев все пак се провалят, Алекс най-вероятно ще трябва да мине зад кадър. Преди „Тази събота и неделя” тя работеше със Светльо Иванов в „120 минути”. На партито на БиТи Ви двамата показаха топли колегиални отношения. Нищо чудно отново да заработят заедно.

Прегледана: 1585

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече